Arkiv

Sök

söndag 4 november 2012

BÖRJAR BLI LÅNGHÅRIG

Hello my dear friends, how are you?

Jag mår bra. Det är söndag och imorgon börjar skolan igen, men jag funderar på att ta ledigt ett par dagar till, för det har ju inte innehållit särskilt mycket slappande, det här lovet. Eller ja, sedan jag kom hem från London har jag ju nästan enbart gått omkring i myskläder och softat, men det har ju ändå gått på tok för fort. Lovet alltså. 

Denna söndag har jag läst en halv bok, duschat och ätit frukost hittills. Det jag ska fortsätta med är att lära mig om Frankrikes politiska system, städa lite, packa skolväskan och förbereda mig mentalt inför de 6 veckorna i skolan innan jullovet. Längtar nåt så jävulskt till jul. Vill ha fudge, glögg, lussebullar, adventsljusstakar och glitter. Och kanske framförallt snö. 

Well well, jag bakade ju lussebullar redan i september, som jag nu har liggandes i frysen, så nu ska jag gå och tina en sådan och dricka te. Köpte ett nytt på Harrods som jag ska testa. Mmmm. Mys! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar