Arkiv

Sök

måndag 12 november 2012

BEREDD????

Mina favvisbloggar är extremt dåliga på att uppdatera just nu. Detta gör mig lite ledsen, men jag tänker att jag får åtgärda detta genom att åtminstone hålla lite liv i luckan inne på min egen blogg. Vara en bra förebild liksom. Hehe. Så om en liten stund tänker jag lägga upp bilder, texter och annat smått och gott i en aldrig tidigare skådad strid ström. Tänkte bara förbereda er. 

Men innan något sådant drastiskt ska utföras, måste jag kleta in nyllet med lite fuktkräm och läpparna med lipsyl. Och kanske benen med någon form av body lotion också.... Finns viss risk att jag vaknar upp utan att kunna röra mig imorgon annars, pga stelheten man får när man är okristligt torr. Well, kanske skulle borsta håret också när jag ändå håller på. Jao, så får det bli. Sedan hörs vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar