Arkiv

Sök

tisdag 20 november 2012

ATT SOVA ÄR SKÖNT

Hahah, så härligt det är att komma in från en uppfriskande promenad, landa med ett magplask i sängen och sedan ligga där i cirka 45 minuter och vara någon blandning mellan död och sovande, för att man drabbades av någon form av plötslig värmebölja för att det var kallt ute och varmt inne och att värme gör en så extremt mosig. I hjärnan framförallt. Jag som precis skulle sätta mig och skriva stödordslappar till morgondagens framförande, och så hamnade jag här istället liksom...

Well, nu har jag rest mig igen (ja, jag reser mig igeen//Thorsten Flinck) och tänkte försöka komma igång lite smått igen. Men jag känner på mig att jag kommer vakna med typ 39 graders feber imorgon, så jag tänker att det får bli tidig läggdags, så att inte den överhettade hjärnan sprängs liksom...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar