Arkiv

Sök

måndag 12 november 2012

AGNES!

Vad gör du just nu?
- Äter clementiner på det allra bästa sättet som finns. Dricker även pepsi och lyssnar på bra peppig musik! Längtar även efter jul och snö.


Vad borde du göra istället?
- Jo, alltså jag borde ju läsa igenom häftet med texter inför nationella provet i svenska. Eftersom jag lovat mig själv att göra det denna kväll. 

Vad vill du göra då?
- Jag är på lite blandat humör just nu, vilket medför att jag vill göra en hel massa saker på samma gång. Exempel: Sova. Dansa. Äta. Sjunga. Läsa bok. Kyssas. Lyssna podcast. Plugga. Flytta hemifrån. Sitta i min säng och äta clementiner och lyssna på musik. 


Vad ska du göra imorgon?
- Då ska jag gå upp och äta frukost, är sugen på ett ägg, så kanske kan det bli ett sådant. Efter det ska jag ägna mig åt 2,5 timmars dramalektion, räkna lite matte samt prata etik och moral på filosofin. Sedan ska jag förflytta mig från skolan till körskolans bil och köra 35 minuter i den och lära mig svänga åt höger och vänster. Till sist ska jag komma hem och där ska jag satsa helhjärtat på skoluppgifter (hrm *titta på serier och äta godis)

Några övriga tankar?
- Jo, alltså. Mina tankar just nu kretsar ju kring det ofattbara och sjuka i att jag är så gammal. Att jag om 2,5 månad kan ha (och förhoppningsvis har) körkort, att det bara är 212 dagar kvar till studenten och lite annat sånt. Sånt som både gör mig extremt stressad och överpepp. 

Till sist: vad önskar du dig precis just nu?
- En bebis. Ja, helt seriöst. Men kanske inte riktigt genomtänkt. Annars finputsar jag just nu på världens bästa önskelista, så tänker mig att den hamnar här när den är klar. Håll uuuuuut!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar