Arkiv

Sök

fredag 30 november 2012

20 SAKER JAG TYCKER OM1. Att byta om från jeansen till de allra mjukaste mysbyxorna och helt plötsligt känna sig fri och lycklig. 

2. Det underbara teet med smak av rosor som jag köpte i London (på Harrods). Som gör att man står otåligt och väntar på att vattenkokaren ska koka klaaaart nån gååång, så man kan få hälla vatten över sin tekula och sina sockerbitar och hälla över mjölk och grädde, för att sedan NJUTA. 

3. När man öppnar en text man skrev för länge länge sedan, men som fortfarande klingar fint och som man verkligen är nöjd med. 

4. Dansadansadansa med fina vänner och okända främlingar, vara lite för full och något hög på livet och tycka att allt är vackert och bäst. 

5. När man tar ett alldeles perfekt foto. Ett sådant som ger en tårar i ögonen för att det verkligen fångat ett ögonblick man aldrig någonsin vill glömma. 

6. Årets första snö. Singlande mot marken eller yrande i luften. Underbar. 

7. Känslan av att vara nöjd. När man får håret att ligga alldeles perfekt, när man lyckas med något man kämpat med länge eller att bara sitta stilla och känna sig helt nöjd. 8. Göra underbart galna saker tillsammans. Färga håret med karamellfärg, gömma sig och skrämmas, leka lekar, hetsspela stress på fester, busa och leka. 

9. Magiska konserter i solnedgång med världens bästa Lars W och stämsång, gemenskap och vackraste texterna. 

10. Att sitta i frisörstolen och få håret fräscht. Nyslingat, nyklippt och huvudmassage. Åh. 

11. Malibu coconut. 

12. Ledighet som spenderas på allra bästa sätt, perfekt uppdelat mellan mystid med serier och godis och roliga saker tillsammans med vänner.

13. När man står med passet och boardingcardet i högsta hugg och precis ska stiga på flygplanet. Att vara precis alldeles i början på en resa. Att resa.

14. Varma försommarkvällar då man kan vara ute hur länge som helst och ta ett sent kvällsdopp trots att man ska gå till skolan dagen efter.


15. Lugnet som sprider sig när man legat snyftandes i sängen alldeles för länge och tyckt att livet är värdelöst, men så hittar man sitt gamla gosedjur och plötsligt känns hjärtat inte helt ihåligt längre och man somnar till slut och drömmer något fint.

16. Tända stearinljus och ljusslingor och adventsstjärnor och ljuslyktor.

17. När man hittar den allra bästa och mest perfekta presenten till någon och glädjen i personens ögon när man får chansen att ge bort den.

18. En påse lösgodis med perfekt blandning.

19. Fika med sin bästis sedan 17 år och minnas gamla resor, minnen, lekar och allt annat fint. Samtidigt som man filosoferar över livet just nu och bara känner att det här kan vara det bästa på länge och varför gör vi inte det här mer ofta?!

20. Att skratta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar