Arkiv

Sök

lördag 6 oktober 2012

YESTERDAY

Hej lördag!!

Igår efter skolan mötte jag upp Amanda för en mysig fredagsfika och dessutom bröt jag shoppingförbudet jag har satt åt mig själv (som går ut på att jag inte får shoppa något innan London..) Men med 23 dagar kvar till avresa hittade jag alltså en blus som jag blev kär i och som jag köpte för att trösta mig själv lite för att alla andra skulle ut på kvällen, medan jag fick ligga hemma i sängen och räkna ner de 4 månaderna som är kvar till min 18-årsdag. Det är så sjukt att 4 månader kan kännas så extremt långa, trots att jag vet att de kommer gå så himla fort ändå.

På kvällen gjorde vi pizza här hemma och jag var så trött på min familj att jag sedan tillbringade resten av kvällen i min säng med en blogg med fina texter, Lars Winnerbäck och sedan somnade jag vid 22:30. En fredagskväll i sitt esse alltså! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar