Arkiv

Sök

tisdag 16 oktober 2012

VAD JAG LÄRT MIG I SKOLAN

Tjabba tjena hallå! Känner mig duktig då jag faktiskt skrivit engelska denna eftermiddag och därför tänkte jag berömma mig själv genom att belöna er med ännu ett inlägg denna dag. Förstår ju att ni blir chockade... dels för att det är ett förbannat konstigt belöningssystem.... och dels för att ni knappt fått ett inlägg per dag de senaste dagarna och nu slår jag till med TRE.

På tal om skolan så gick jag igenom med mamma förut vad jag egentligen kan/vad jag lärt mig under alla dessa år i skolan. (hon spelade dock harpan och brydde sig ungefär ingenting alls) Men ni bryr ju er, så låt oss lista detta! 

Ämnen som Agnes har viss eller någorlunda bra kunskap inom:
• Andra världskriget och FRAMFÖRALLT Hitler. Eller ja, kan inte så himla mycket längre, men kunde jättemycket i nian och kan säkert rota fram det igen. 
• Droger (räknas väl kanske inte som skolämne dåra men.....)
• Sekter
• FN
• Gustav Vasa
• Sveriges demokratisering
• Frankrike och Tyskland som länder
• Baader Meinhof
• Fårens historia.....

And that's it! Känns bra att jag ägnat 10, snart 11 år, åt att lära mig dessa saker. Eller ja, jag minns ju inte låg- och mellanstadiet dåra, så kan väl räkna bort det, men under hela högstadiet och gymnasiet är detta alltså saker jag lärt mig. Härlig blandning kan jag tycka och en stark inriktning på Tyskland som förövrigt är mitt favvoland. Därför är det också härligt att titta på fotbollen denna kväll!!!! :))))
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar