Arkiv

Sök

onsdag 10 oktober 2012

REDAN?!?!??!

HAHAHA, alltså *StReSsEn* jag känner just nu... 

Jag fick nämligen ett litet ryck förut och tog fram körkortsböckerna som legat bortglömda ett tag nu och där låg även en lapp som sa att jag ska börja gå teorikurs om mindre än en månad..... hehehehe, mmmmm. Jag fyller ju alltså 18 år den 10e januari nästa år och då är jag visserligen utomlands, men jag har ändå planerat att ta mitt körkort så nära min födelsedag som möjligt. Detta är något jag helt klart ska kämpa för, men nu insåg jag att det enbart är (exakt) TRE MÅNADER kvar..... Och jag har inte ens tagit min första körlektion än. Och av den här tiden kommer jag vara bortrest 2 veckor och förmodligen även ha lite annat att tänka på runt jul och nyår typ. 

Men jaja, imorgon har jag jäääättelång sovmorgon, så då ska jag åka in lite tidigare till stan och fråga ut dem lite på körskolan och boka in min första lektion. Samtidigt som jag blev stressad av detta blev jag även taggad, så när jag sett klart första avsnittet i säsong 6 (som kom ut typ igår) av Gossip girl, ska jag läsa körkortsboken innan jag somnar. 

//En tidsoptimistisk 17åring. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar