Arkiv

Sök

torsdag 11 oktober 2012

MYSFIKA, POLISJAKT OCH HELG

Tänkte bara hoppa in och visa en fin bild på Sofia som jag tog förut när vi fikade, samt säga att det är något visst med att förfölja poliser genom Lidköping. Lite spänning i livet liksom. Vidare kan jag också erkänna att ni troligtvis kommer finna mig i morgondagens NLT och just nu håller jag alla mina tummar för att morgondagen blir som jag planerat. Till sist är jag otroligt förundrad över hur det redan kan vara fredag imorgon, men man ska inte klaga och nu ska jag titta på HIMYM och sedan sova. 

I morgon ska jag förfesta och inte gå på stadt för att fira 250-dagars, utan stå utanför staketet och fira (hehe) och på lördag ska jag till Amanda på pizzakväll för att fira hennes 17 år fyllda. Lär bli en grym helg!! GODNATT!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar