Arkiv

Sök

söndag 7 oktober 2012

LUVTRÖJA

WazzzzzzzzuP?????!

Jag sitter i mitt nystädade rum och skriver LiTeRaRy AnAlYsIs om boken Of Mice and Men. Asroligt! Som sagt så har jag alltså även städat mitt rum idag, vilket innebär att jag nu kan sitta vid skrivbordet och plugga, guuud, så motiverande och inspirerande va?! Njaa, men lite lättare att tvinga sig själv att koncentrera sig när man sitter på en hård stol än när man halvligger i sängen iaf. 

Har snart prickat av halva dagens lista, det som återstår är följande:

• skriva klart den del av engelskan som jag planerat att ha färdigt idag
• gå en promenad och andas lite
• sammanställa naturkunskapen så att det går att läsa
• göra fotbad, ansiktsmask, hårinpackning, duscha, scrubba, måla naglarna osv

Och sist men inte minst: Dricka te och titta klart på de tre sista avsnitten av Gossip Girl säsong fem! (För imorgon (om jag inte fattat helt fel...) startar säsong 6!!!!!!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar