Arkiv

Sök

måndag 1 oktober 2012

LOVE YOU 'TILL THE END

Snart är 1:a oktober till ända och jag sitter här och tänker på hur förbannat fort detta år har gått. Skulle nästan vilja säga att 2012 varit ett ganska likgiltigt år hittills. 

Kanske för att jag jämför det med förra året, då 2011 var ett minst sagt händelserikt år. Idag för exakt ett år sedan hade jag precis fått reda på att min pappa fått cancer och hela min tillvaro rasade samman över en natt. Sedan följde 6 månader av sorg, ilska och smärta innan han friskförklarades i mars. Under 2011 var det även en del bråk och missförstånd som uppstod och en hel massa prestationsångest som under våren ledde till en vidrig liten depression.

Men 2012 har hittills lunkat på nästan obemärkt. Fast än är det ju faktiskt 3 månader kvar av året och under dem kan ju faktiskt allt ändras helt och hållet. Precis som det gjorde den 30e september förra året då jag och mamma kom in i sjukhusrummet och pappa berättade att det var något som växte i hans bröst.. Jag hoppas dock att jag ska slippa denna typ av överraskningar under de återstående månaderna (och gärna under några fler år framöver), och istället mötas av glada och roliga överraskningar och händelser! 

Just nu är det bara 28 dagar kvar tills jag är i London med Linnea och Lovisa, där har vi åtminstone en rolig grej som väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar