Arkiv

Sök

måndag 15 oktober 2012

JA, MINA LÄPPAR ÄR BLÅA

Hej på er! Idag har varit en ganska regnig söndag, men jag har varit relativt pigg och glad. Det jag ägnat mig mest åt har varit att övningsköra och det tycker jag är bra. Sedan har jag även fikat en del, tittat på serier, lyssnat på musik, tittat på teve och lite annat smått och gott. Mamma och jag var även på väg till en höstmässa förut, men sedan tyckte vi att vi var lite sent ute, så vi åkte vidare och såg oss omkring bland alla fina herrgårdar och egendomar som finns på Kinnekulle. 

Btw så vill jag än en gång understryka hur mycket jag tycker om hösten! Oavsett väder. Men framförallt när det är som på bilderna jag la ut i förra inlägget, då är det verkligen magiskt. Nu ska jag sova tror jag! Godnatt! :)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar