Arkiv

Sök

söndag 21 oktober 2012

IT'S SUNDAY

Shululu! Det har ännu en gång blivit söndag och det är inte långt kvar tills ännu en vecka kommit till sitt slut. Idag är det exakt 7 dagar kvar tills jag påbörjat resan mot London tillsammans med de båda bäääzztiga personerna Linnea och Lovisa. Igår tog jag fram resväskan och började fundera lite på vad jag ska packa med mig och kanske fortsätter jag dessa funderingar lite idag också. Annars har jag än så länge hunnit titta på serier, äta gofrukost, söndagsmiddag och efterrätt, och nu hade jag tänkt plugga lite. 

Läxhögen tar nämligen aldrig slut. Skickade in min psykologi förut och tänkte att jag var klar för denna helg, sedan insåg jag att jag även måste:

• räkna matte
• läsa igenom ett väldigt tjockt häfte i historian
• fixa lite med svenskan
• läsa böcker för projektarbetet
• göra lite gamla högskoleprov inför årets upplaga som går av stapeln på lördag

Men det är bara att sätta igång. Har ju liksom inget bättre för mig. Ikväll ska jag dock medverka i ett spännande projekt som NLTs (Nya Lidköpings-Tidningen) ungdomsredaktion anordnar. Nämligen speed-dating. Blev övertalad av Linnea att vara med, men det blir säkert roligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar