Arkiv

Sök

lördag 13 oktober 2012

IGÅR VAR DET 243 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN...

Hej vänner! Det är lördag. Eftermiddag. Jag vaknade vid 07:30 imorse och mådde asdåligt. Sedan åt jag alvedon och somnade om. Vaknade igen vid 11 och mådde bättre. Sedan drack jag pepsi till frukost. Och efter en dusch var jag som en ny människa. Nu har jag ätit chips till lunch och ska snart gå en promenad med Hannah. 

Vadan detta dagsschema då, undrar ni!

Jo, jag firade ju 250-dagars igår, genom att först äta after work-buffé med familjen. Sedan förfestade jag med Clara och Lovisa och det var så jäääkla roligt!!! Herregud. Vi dansade, sjöng, spelade spel, drack och hade djupa samtal. Så himla himla bra! Sedan tog de andra sig in på Stadt och jag fick roa mig på egen hand, men det lyckades jag ganska bra med ändå kan jag tycka. Kvällen avslutades på torggrillen med kebab och sedan åkte jag med halv 3-bussen hem utan strumpa på ena foten, men ändå lycklig. Min fredag. Hur var er?


1 kommentar:

  1. Såå mycket finare om ni går med svarta strumpor istället!

    SvaraRadera