Arkiv

Sök

måndag 22 oktober 2012

I BEHOV AV ETT LYPSYL

Hola amigos!

Jag har precis läst ut körkortsboken för första gången och känner mig därför något degig i hjärnan. Kanske för att jag också passade på att räkna matte innan och att jag känner mig lite degig i allmänhet. Men mjukisbyxor råder bot på mycket och nu tänkte jag unna mig själv lite mys med andra avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar och en kopp te. Lite måndagsmys liksom. 

Skrev igår en välstrukturerad lista över vad jag ska få gjort varje dag den här veckan för att hela tiden ligga i fas och aldrig någonsin behöva stressa mer än nödvändigt. Några få ändringar har skett på den idag, men annars är jag mycket nöjd med denna praktfulla och mycket viktiga lista. Framförallt är jag kanske nöjd för att jag hade skrivit att jag skulle läsa teori både idag, imorgon och på onsdag, men eftersom boken är utläst redan idag, kan jag stryka det från de övriga dagarna. Detta betyder mer FRIHET innan läggdags. Vilket är skönt. (Alternativt tidigare läggdags dåååååå..... hehehee)

Well, ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar