Arkiv

Sök

torsdag 18 oktober 2012

I AM DONE

Hejhejhejhejhejhej, jag är klaaaaaar med engelskaaaaan!!!! Satte mig ner när jag kom hem från min lille kusins kalas förut och skrev klart det sista och nu är jag KLAAAAR. Eller ja... okej... jag har inte skrivit källförteckningen än. Men so what, har ju hela dagen imorgon på mig att göra det, så känner mig inte jättestressad direkt. Skulle till och med kunna sträcka mig så långt att jag känner mig ytterst avslappnad. Japp, avslappnad och nöjd. Och så har jag skrivit årets önskelista och den är KING! Så himla himla välformulerad, fint uppbyggd och rent allmänt fantastisk. Vet dock att jag typ inte kommer få några julklappar (eller ja, jag ska få åka till Gran Canaria OCH till Italien istället). 

Men jag fyller 18 år om 84 dagar. 
Jag åker till London om 10. 

Japp, jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar