Arkiv

Sök

onsdag 3 oktober 2012

HAR ÄVEN HJÄLPT MAMMA VÄLJA NYA BÅGAR

Hello loverz!

Denna onsdag är en grå dag, och nu kom det veckoliga balettregnet också.. typiskt! Men äsch, jag är inte bitter, jag ligger ju under täcket och lyssnar på Timglas och försöker lära mig introt på piano via min HJÄRNA, utan att testa mig själv. Tänker att ju mer jag lyssnar på låten, desto enklare kommer det vara för mig att bara sätta mig och kunna den sedan... när jag tänker mer på det inser jag också att denna hypotes inte är så himla väl genomtänkt. 

Men jaja, jag ska snart ta mig upp ur mitt lilla kryp-in här i sängen och byta om till träningskläder, idag ska vi börja med tåspetsskorna på baletten och jag är minst sagt TAGGAD. Trots att detta är en trött dag. Men jag har sovit i vilorummet i skolan och fick sluta tidigt från historian, så känner mig relativt uppiggad av dessa faktum trots allt.

Well, balettering it is! Hörs! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar