Arkiv

Sök

onsdag 17 oktober 2012

ETT TIMGLAS SOM BARA RINNER

Hej, här sitter jag och putar med läpparna. Detta naturligtvis för att visa hur glansiga och röda de är.. Skulle även kunna visa hur glansiga och röda mina ögon är (syns lite på bilden, men ni får ingen närbild). Såhär blir det när man tvättar ansiktet och råkar få kräm i ögonen, samt när man överanvänder sitt lipsyl. Bara så ni vet liksom! Fast ögonen kan ju även ha att göra med att jag såg på film (Of Mice and Men) precis... och jaaaaa, jag grät en skvätt.

Nu ska jag anteckna lite saker jag kom på när jag såg filmen, i mitt engelskadokument (eftersom det är den boken vi analyserar) och sedan ska jag reblogga lite bilder till min tumblr, för att sedan läsa ett par sidor ur teoriboken innan jag somnar. Standard! Eller ja, en riktig standardkväll hade jag nog även klämt in ett avsnitt HIMYM också, men well, det hinner jag nog med det också, om jag bara vill. 

GODNATT!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar