Arkiv

Sök

tisdag 9 oktober 2012

CHOKLADMOUSSEBAKELSE

Halli hallååååå!

Det är tisdag och här kommer dagens första inlägg. Kanske även kvällens sista... Ska nämligen gå upp så sinnessjukt tidigt imorgon, för att åka på studiebesök hos råvaran till ull. Det vill säga Lovisas får. Ska naturligtvis bli extremt intressant, men det här med att bussen går härifrån min lille by redan vid 06:00 får mig att rysa av förakt just nu... 

 Jag gick en promenad nere i skogen förut förresten. Tittade ut över sjön och fällde ännu en glädjetår över hur fantastiskt vacker naturen är. Love it! Ångrade dock lite att jag varken hade med mig kameran eller mobilen, men jag fick helt enkelt spara det i minnesbanken i hjärnan som ett fint ögonblick. 

Nu tänker jag lägga ut bilder på chokladmoussebakelsen jag köpte med mig hem efter skolan förut, bara så ni vet! (och en gammal instagrambild av mig själv...)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar