Arkiv

Sök

torsdag 6 september 2012

YAY

Gomorgon! 

Igår kväll vid 22:30 bäddade jag ner mig i sängen, med datorn på magen och tanken "nu kan jag blogga och fixa en liten stund innan jag somnar, för jag har ju aslång sovmorgon imorn". HAHA. Det kunde jag ju tro. Istället gjorde tröttheten som kom efter en riktigt effektiv balettlektion sig påmind och jag somnade utan att ens fälla ner locket på datorn. Vaknade någon gång vid 01 och insåg att datorn låg kvar, så fick städa ur sängen lite, sedan somnade jag om igen. 

Så såå gick det med den planen. Men jag är ju åtminstone utvilad idag. Och jag har planerat att snart gå upp och duka upp en härlig frukost åt mig själv. Sedan är jag förmodligen taggad inför lite letande på stan och därefter en liten engelskalektion innan jag får åka hem igen. Livet är verkligen inte alltför hårt. 

Kan ju dessutom glatt berätta att jag kommer fira min artonårsdag i en solstol på stranden med en drink i handen och en härlig solbränna, då vi bokade utlandsresa igår. WIHOOO! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar