Arkiv

Sök

torsdag 6 september 2012

WHAT HAVE I DONE TO FEEL THE WAY I DO

Jag vill lägga mig under täcket, där det är varmt, mörkt, tryggt och lugnt. Och så vill jag aldrig någonsin gå därifrån. Just nu känns det som att jag inte orkar någonting. Hela kroppen känns matt, hjärnan samarbetar inte och det finns ingenting jag egentligen känner mig särskilt peppad på. Förstår inte varifrån det kommer.

En av de allra mest naturliga saker för min del har alltid varit att känna att hösten är som en härlig nystart. Jag brukar alltid längta lite efter skolan under de sista veckorna av sommarlovet och jag brukar tycka att det är roligt att sätta tänderna i de första uppgifterna och skapa nya anteckningar och mappar på datorn. Men inför just denna höst har jag inte känt någon som helst motivation. Kanske för att hela sommaren varit som en lång mild-höst med regn och egentligen aldrig någon riktig värme. Kanske för att jag känner mig stressad inför framtiden, så jag egentligen inte vill sätta igång på riktigt, eftersom jag vet att så fort man kommer igång med något, går ju tiden hur fort som helst. Kanske, kanske inte.

Dessutom råkar det vara så att jag stör mig på så mycket just nu. Exempelvis på att det alltid lyckas vara sådär jobbigt väder, så man tror att det är kallt och härligt, men så svettas man ihjäl för att solen ändå lyckas lysa och värma.. Det stör mig även att jag inte kan förmå mig själv att göra något, exempelvis skriva klart detta inlägg utan att ta en massa pauser emellanåt.... Och att jag måste lämna in min dator igen.. JAG VILL HA KONTROLL! Och det stör mig att jag ska jobba 21 timmar sammanlagt i helgen, för jag kommer vara ÄNNU tröttare efter det.//Tjejen som åtminstone ätit kebabtallrik till kvällsmat vilket gjorde tillvaron något bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar