Arkiv

Sök

onsdag 19 september 2012

WELCOME TO *MA CRIB*

Kommer man in i mitt rum från dörren är detta vad man först möter!

Om man går lite närmre kan man börja urskilja vad det egentligen är för saker som finns med på bilden...

... exempelvis: raggsockar (vid eventuell kyla), vattenflaska, random brev, kalender, block, bläckpenna, överstrykningspennor i diverse färger, datorn och hörlurar. Om man sätter sig i sängen och lutar sig mot kuddarna, är detta utsikten man får:


Om man sitter kvar och tittar åt vänster, ser man mitt proviantförråd. Som vid det här laget visserligen är tomt, men så är jag ju klar med plugget för denna gång också..


Och på datorskärmen visas för tillfället min tumblr och spotifylistan jag håller på och skapar (suddig bild, I know). Kravet på listan är att den ska vara höstig, fantastisk, gärna lite melankolisk och djup, men ej för deppig och jaa, grym helt enkelt. Är ganska nöjd med min början, men Green Day åker förmodligen bort snart. Har ni några tips, feel free att kommentera!

Denna bild togs visserligen inte idag, men såhär ser det ut om man sätter in mig i bilden också. Ni får alltså tänka er detta själva, ta bara första bilden i detta inlägg och placera in bilden ovan vid kuddarna. Är ni duktiga på photoshop kan ni ju även förverkliga detta. 

Nåja, detta är alltså platsen där jag håller till när jag gör skolarbete och det är egentligen enbart här som jag verkligen kan få något gjort. Jag kan kladda lite och anteckna lite i typ skolan, men sätter jag mig här (i min invanda lilla grop), först då blir det på riktigt bra. Hoppas ni uppskattade denna lilla påhälsning. Någon annan gång kanske ni får se en annan del av platserna där jag lever mitt liv. PUSS SÅLÄNGE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar