Arkiv

Sök

tisdag 18 september 2012

WE ARE THE PEOPLE WHO RULE THE WORLD

Jaha, då var ännu en kväll till ända och jag har suttit på samma plats under de senaste 6 timmarna. Här, i min säng där jag suttit, har jag omringat mig med block, kalender, pennor, överstrykningspennor, diverse böcker och lite annat som kan vara bra att ha. Kan dock ändå tycka att kvällen mest bestått av ett konstant letande efter min röda bläckpenna. Den har liksom hela tiden lyckats ligga där jag inte har varit. Konstigt kan tyckas, om jag nu suttit på samma plats i 6 timmar... Konstig penna.

 Bredvid mig på bordet står en skål i vilken det har legat chips och ett stort glas med sugrör och där i hade jag pepsi för ett par timmar sedan. Hade gärna uppdaterat er med livebilder, men man är väl bara människa. Dock en supermänniska naturligtvis, jag har nämligen prickat av alla mina punkter från dagens lista (och de var många och jobbiga). 

Orkar ej ta några nya foton, så här får ni några från när jag läste en artikel på NE förut och inte fattade ett smack:


Imorgon bitti väntar ett naturkunskapsprov som jag längtar efter att bli klar med och sedan har jag tänkt ägna resten av skoldagen åt att skriva psykologi, jobba lite med projektarbetet samt planera en kul sak som vi bestämde på lunchen idag och som innefattar Claras partykamera och dance dare. 

GOOD NIGHT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar