Arkiv

Sök

måndag 10 september 2012

TODAY IS A LOVELY DAY

Hejsan hoppsan! Ni kan aldrig ana vad jag gör just nu?! Jo, ja sitter ute på gräsmattan i enbart shorts och linne och njuuuuuuter av värmen som bestämt sig för att infinna sig här denna dag. Härligt! De här shortsen och linnet jag har på mig kallar jag även för min pyjamas, så då vet ni ungefär hur långt jag har kommit i mina "morgon"-rutiner............ SOV TILL 13:15 idag!!!! Så himla skönt! Och efter helgens hektiska schema, 20 timmars jobb, cyklande till och från stan och stora brist på sömn var jag väl värd detta. 

Nu äter jag godis och dricker jordgubbsdryck och ska snart titta klart på ett GG-avsnitt som jag påbörjade förut. 

ÄLSKA STUDIEDAGAR!

OBS: gammal bild men typ så här ser jag ut idag. Har dock ett grått linne, otroligt smutsigt hår och inte riktigt lika blå himmel bakom mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar