Arkiv

Sök

fredag 28 september 2012

TA MIG TILL HAVET

Hej, här sitter jag och gråter floder. Känns som att det börjar bli ett ganska klassiskt sätt att starta blogginlägg på för min del, men så blir det ju när man tittar på sorgliga dokumentärer eller program som "Par i terapi". Då är det minsann inte lätt att hålla känslorna i schack. Denna kväll tittar jag på svtdokumentären "Bully" och den gör mig (precis som den gör alla andra) så förgrymmat ledsen och förbannad på mänskligheten. Tappar liksom allt hopp om människans framtid här! Inte undra på att jag lipar. Alla borde dock se denna film, ni har 11 dagar på er, passa på!

Vad har jag gjort annars idag? Jo, dansat och svettats. Har övat in koreografin inför morgondagens spex hela dagen och det har vart så sjukt varmt i skolan att jag hade svettmustasch... Fast det hade jag iofs bara av att gå in i matsalen, så har nog varit någon form av klimakteriedag eller nåt... //Gamla 17åriga Agnes


 Imorgon är det engelskadiskussion, stipendieansökan, spex och DANS som gäller! WIHOOO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar