Arkiv

Sök

söndag 2 september 2012

ÖVERRASKNINGSPARTY

Igår fyllde Ebbe i min klass 19 år. Detta hade han tänkt fira genom att spela datorspel med sin lillebror nere i sin källare. Men tji fick han! Vi i klassen hade nämligen andra planer, närmare bestämt ett överraskningsparty. Vi hade pratat med hans föräldrar tidigare i veckan och fått tillstånd att komma till deras hus och överraska Ebbe och att hålla till där under kvällen. Vi hade med presenter, tårta, ballonger och ett glatt humör och Ebbe blev väldigt överraskad, så det var mycket lyckat! Sedan grillade vi ute i hans trädgård och jag var grillmästare, och vi njöt av den sista sommarvärmen som höll sig kvar i luften åtminstone en stund av kvällen.

Musiken sattes igång och hela klassen satt och myste, dansade, spelade kort och sånt där. Det var roligt! Tyvärr har jag inte en endaste bild från den här delen av kvällen.. Däremot har jag bilder från slutet, då jag och Linnea var kvar sist i Ebbes hus och stod i hans hall tillsammans med honom och hans lillebror och instagramade bilder från min mobil...hehe. När vi väl kommit utanför dörren satt vi en stund på trottoaren, sedan åt vi kebabtallrik och efter det cyklade vi hem. (1 mil för min del..)

((Btw, fina flickor röker inte och jag är en dålig förebild och bla bla bla bla.))

VI ÄR SÅ JÄVLA SNYGGA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar