Arkiv

Sök

måndag 10 september 2012

NIGHT

Godkväll! Sitter vid köksbordet i mina mjukisbyxor och pysslar med lite småsaker. Har gjort detta ända sedan jag kom hem från simhallen för ungefär 1,5 timme sedan, så jag har faktiskt fått rätt mycket gjort. Det jag pysslar med är att byta ut bilder i gamla inlägg så att de istället kommer från photobucket och på så vis inte tar någon plats i mitt picasa-album.. Alltså ett mycket tidskrävande och tråkigt projekt, men därför passar det också bra att göra när man ändå inte har så mycket annat för sig. 

Har även laddat ner några nya säsonger av olika serier och håller på och för över dem till min dator och så har jag ätit flingor med yoghurt och druckit cola (härlig kombo). Simmade 500 meter förut och är därmed hur slö i kroppen som helst, därför blir det nog sänggång alldeles strax, så jag orkar ta mig upp imorgon. 

Har btw bestämt mig för att gå upp i tid imorgon, så jag verkligen hinner med att äta en ordentlig frukost, då livet blir mycket bättre om man gör det. Och vi tar skolfoto i min skola imorgon, så då kan det ju löna sig att vara glad, så kanske det kan lysa igenom lite på bilden.. 


 Well, nu ska jag borsta tänderna och avsluta kvällen med ett par sidor ur en bok tror jag, det var länge sedan jag läste.  GODNATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar