Arkiv

Sök

onsdag 26 september 2012

MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ

Men hej! 
Whats up? Här sitter jag i mina mjukiskläder och mitt trollhår och känner mig trött, stressad men ändå avslappnad. Märklig känsla kan jag tycka. Men jag är ganska nöjd med min tillvaro för jag har fått käka donken till kvällsmat. Ulli tog körkort idag, så hon körde till baletten och efter den tog vi drive in och beställde mat. Så himla gott! 

Varför känner jag mig stressad då? Jo, för att vi ska ha spex på fredag och vi måste ha klart allt inför det imorgon och det är så dålig information och ja, bajs helt enkelt. Men det löser sig! Sedan har jag ju ett par kapitel att läsa ur en engelsk bok tills på fredag också. Ska dessutom göra uppgifter till den och förbereda mig inför en gruppdiskussion... HAHAHA. Alltså jag har verkligen INGEN självdisciplin. Eller ja, nu har jag ju lovat mig själv att läsa ut boken ikväll. Och jag håller det jag lovar mig själv! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar