Arkiv

Sök

söndag 9 september 2012

•••••LISTJÄVEL•••••

Jag känner för att skriva en lista så här kommer en med lite random punkter:

• Jag är ÄNTLIGEN klar med mina 20 timmars jobb denna helg. Det är gött.
• Om cirka 3 minuter ska jag cykla iväg och hämta kebabrullen jag beställde förut.. Andra gången jag äter kebab på en vecka... (tredje om man räknar med förra lördagen..) LOVE MY LIFE. (och kebab då så klart)
• Det värsta som finns är folk som dricker medan de har mat i munnen och sedan liksom gurglar omkring det där. FYFAN. Vidrigt. 
• Att följa Peter Wolodarski på twitter känns bildande, även om jag egentligen inte läser det han skriver..
• HERRE MIN JE VAD DET ÄR GOTT MED KEBAB.
• Jag längtar till London! 
• Imorgon är det dags för nya rutiner. Ska sätta igång mitt träningsschema, vilket går ut på att simma på måndagar, baletta på onsdagar (har redan börjat) och köra ett pass på korpen på torsdagar. PEPP.
• Nu ska jag reblogga fina bilder till min tumblr tothemoonandbackandthenbackagain.tumblr.com istället. Det är så roligt!

Påminn mig om att jag måste lämna in min dator och få en fungerande photo booth igen. Känner mig inte hel som människa utan den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar