Arkiv

Sök

fredag 7 september 2012

LÄCKERT

Denna bild tog jag av mig själv för ungefär exakt 3 timmar sedan. Då satt jag i en busskur på resecentrum och trodde att jag skulle somna vilken sekund som helst. Jag har spenderat 12,5 timmar i stan idag, från 08:00-20:30. Hade mer än gärna åkt hem efter skoldagens slut, men istället begav jag mig till jobbet (känns dock rätt fint att kunna skriva så en helt vanlig dag mitt i september, har aldrig haft ett "helgjobb" förut ju...) för att sälja smörgåsar och kaffe till tanter som var på mässa "för alla oss som stickar, virkar, syr och kviltar" (...) Sedan jag kom hem har jag förberett (ytterst) lite inför morgondagen, men jag vill inte tänka på den, för det känns som att det kommer bli kaos och då vill jag ju inte stressa upp mig i förtid.

Jag börjar nämligen jobba kl. 09 imorgon, sedan slutar jag 17 och ska egentligen vara hos Ulli på födelsedagskalas kl. 17. Detta går ju ej ihop som ni förstår, men jag ska cykla räsersnabbt hem från stan och sno med mig så mycket kalassaker jag hinner och ta mig bort till Ulli, bara nåågot sen. Men förhoppningsvis behöver jag ej börja jobba så tidigt på söndag, det vore skönt. OCH PÅ MÅNDAG ÄR VI LEDIGA, DÅ SKA JAG SOVA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar