Arkiv

Sök

onsdag 26 september 2012

KVÄLLENS STORA FRÅGOR

•Varför finns det oorganiserade människor?? Som inte har någon koll och inte kan planera? Och framförallt: varför får sådana människor i uppdrag att arrangera saker???????? Blir så trött.

•Varför skickar jag in min dator på reparation med min och Annikas stipendieansökan på, utan att spara det någon annanstans först??

•Hur kommer det sig att baletten ALLTID är bra varannan gång och dålig varannan??? Varför kan den inte alltid vara rolig, intressant och peppande? Istället för som idag; irriterande, arg och psykiskt påfrestande. 

•Vore det inte alldeles underbart med en helkroppsmassage? Kanske skulle boka in en sådan. 

 
 
Okej, jag skaaa sova nu. Du behöver inte oroa dig mamma, jag har sovmorgon imorgon, så jag får nog min skönhetssömn ska du se. Imorgon ska jag plugga, äta god frulle, äta god lunch, dansa, fixa, planera och ha engelska. Och gärna vara pigg också. GODNATT!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar