Arkiv

Sök

söndag 16 september 2012

HUR FAN STARTAR MAN ETT BLOGGINLÄGG?

Helt plötsligt, utan någon som helst förvarning blev jag otroligt trött på min bloggdesign. Eller nej, egentligen blev jag nog mest trött på att man möttes av en reklambanner som blinkade, så den flyttade jag ner i botten istället.

Den här söndagen går inte till historien som någon produktiv dag. Faktum är att jag innan helgen tänkte att: YAY, en helt ledig helg, oj vad jag ska plugga och göra saker som jag aldrig gör annars. Pyttsan. Har känt en trötthet i hela mig som inte kunnat botas med sömn, men jag har sovit ändå. Jag har känt mig off och osocial och egentligen vill jag mest av allt bara rycka upp mig själv och ta tag i livet, men jag har helt enkelt inte orkat. Den här sortens trötthet fyller en ända inifrån och ut och gör en så matt att man inte orkar sätta sig upp emot den.

Därför känns det så underbart bra att det i och med imorgon är en ny vecka att ta nya friska tag i. Har lovat mig själv att det är en bra vecka som väntar och då är det bara att se till att det stämmer. För det känns faktiskt inte som att man blir piggare av att söka på ordet "tired" på weheartit och reblogga bilder därifrån till sin tumblr. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar