Arkiv

Sök

söndag 23 september 2012

HÖSTPYSSEL

Hej mina vänner!

Snart är denna helg förbi och för min del har den varit bra. Just nu ligger jag och ignorerar en skoluppgift jag egentligen skulle behöva börja på, och lyssnar istället på Alex&Sigges podcast och räknar ner minuterna tills Williams Lista startar på svtplay kl. 19. 

Igår kväll var jag på fest och det var roligt, kanske något random, men fortfarande kul. Och idag har jag varit på "home-party", det vill säga en massa kvinnor som samlas hemma hos någon och tittar i kataloger, säger "men guu, så fint" åt en massa lyktor, dricker kaffe och käkar smörgåsar och till sist beställer en massa inredningsprylar som man tror sig behöva. Jag och mamma gick lös på en vas, en ljus-grej och förvaringslådor som såg ut som böcker. Guu, så fina! 

Japp, sedan på vägen hem stannade vi och plockade lönnlöv som jag sedan pysslade lite med när jag kom hem. Naturligtvis ställde jag mig barfota och försökte likna min stora idol Ernst när jag stod där vid köksbänken och grejade. Ernstis :')

Visst blev det fiiiiint??!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar