Arkiv

Sök

måndag 17 september 2012

HOPPAS NI ÄR FÖRBEREDDA PÅ EN HEL DEL TJAT OM LUSSEBULLAR DENNA HÖST, DET VAR EGENTLIGEN BARA DET JAG VILLE SÄGA HÄR I RUBRIKEN

Saker jag tycker mig vara i behov av just precis nu:

• Ett fint höstigt nagellack, gärna i en mörk nyans av rött, från Essie.
• En helg på SPA eller åtminstone en helkroppsmassage och några timmar i en bekväm stol i ett behagligt tempererat mörkt rum med avslappnande musik alternativt högläsning ur en bra bok/några avsnitt av någon bra podcast.
• Den perfekta spellistan på spotify, med massor av ny bra musik.
• En riktigt god, välblandad och estetiskt tilltalande drink.
• Att det ska bli november någon gång så att jag kan få baka lussebullar med gott samvete. 
• Pommes. Hur 17 tänkte jag förut när jag var på donken och INTE beställde pommes?!?!? 


Och typ sjuttielva saker till som jag kan krama ur min stackars hjärna. Men nu ska jag läsa några avsnitt ur en bra bok och avsluta den här dagen på ett vettigt sätt. Inte fy skam det heller!

På tal om ingenting kan jag också tala om att jag fick ett ryck och rotade fram min gamla elevrådspärm och bytte omslag på den så att det numera står "Agnes pärm med viktiga papper!" på istället för "Fornängsskolans elevråd, Agnes 8A".... Blir ju liksom VuXeN om 115 dagar, lika bra att förbereda sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar