Arkiv

Sök

måndag 17 september 2012

FORTSÄTT SIMMA FORTSÄTT SIMMA

Godkväll! 

Denna afton har jag spenderat i badhuset, vilket är en ny måndagsvana min familj har satt igång med. Först hängde jag i varmvattenbassängen med mina simglasögonen och fascinerades totalt över hur kul det var att simma under vatten, göra kullerbyttor, lägga sig på botten osv och samtidigt SE! Mindes direkt tillbaka till när jag var på Cran Canaria när jag var 12 år och lekte i poolen.

Sedan simmade jag även 1000 meter och var snabbast i hela bassängen (om man bara räknar motionssimmet dåra). Roligast var så klart när man kom upp jämsides med någon som crawlade, för då måste man ju hålla farten (och jag simmade bröstsim)... efter de längderna var man matt minsann..

Naturligtvis avslutade vi med donken, och jag fick övningsköra i drive in för första gången... da da dadada, I'm lovin it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar