Arkiv

Sök

lördag 22 september 2012

#DREAMS #FUTURE #EVENING #SLEEP

Nu ska jag alldeles strax sova, då jag ska gå upp ganska tidigt imorgon och åka in till stan + att jag vill sova mig frisk, samt att jag ska på fest imorgon kväll, så ingen idé att vara uppe alltför länge idag liksom. Det vinner jag inget på. 

Men jag kan ju berätta vad jag ägnat min fredagskväll åt. Jag var inte på fest, trots att jag var bjuden på en, utan har istället haft pyjamas på mig sedan kl. 13, då jag kom hem från stan. Jag har tittat på Doobidoo och Skavlan (tillsammans med mina föräldrar) och på några Vänner-avsnitt och Gossip girl. Jag har googlat på universitet och drömt om framtiden. Drömmar som känns så himla rätt och bra och roliga, vilket så klart känns helt sjukt men samtidigt underbart! Och jag har lyssnat på Hannah och Amandas nya podcastavsnitt och nu ska jag sova!

Godnatt sötnosar! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar