Arkiv

Sök

lördag 22 september 2012

DLG Track and Field Championship

Okej! Nu har ni inte hört av mig på mer än ett dygn och jag förstår naturligtvis att ni börjar bli oroliga. Men, jag lever! Det är dock knappt efter denna fredag, som jag valt att kalla den vidrigaste dagen jag varit med om på länge. Varför? Jo, det ska jag tala om! (Kontentan av det hela kommer vara att jag frös sjukt mycket under idrottsdagen vi hade idag och att jag blev sjuk av det och därmed arg.) SÅ slipper ni läsa denna långa text, ifall ni verkligen inte vill!

I morse vaknade jag av att klockan ringde vid 06, men jag gick inte upp förrän ungefär en timme senare. Jag bytte om från pyjamas till springtights, mjukisbyxor, träningstopp, linne samt luvtröja, då termometern visade 6 ynka grader och vi skulle ha idrottsdag med skolan. Jag stoppade i mig lite frukost och var trots kylan ganska taggad när jag knöt på mig skorna och tog på mig träningsoverallsjacka OCH min vanliga jacka + halsduk, pannband och fingervantar. Sedan åkte jag tåg in till stan och förberedde mig mentalt inför att hoppa längd, kasta spjut och springa 100 meter. 

När jag kom till idrottsplatsen mötte jag upp Clara och vi tog reda på våra starttider och började sedan med att hoppa längd. Det gick dåligt, men whatever, jag är glad att jag ej gick vidare. Sedan skulle vi vänta 2 timmar tills vi skulle springa 100 meter och därefter 2 timmar till innan spjutkastningen. Detta i total iskyla! NO WAY, sa vi och kastade fick med övertalning kasta spjut i förväg och sedan sket vi i 100-meterslöpningen. När jag kom hem var jag frusen ända in i benmärgen, gick och la mig på direkten med varm blåbärssoppa och kvällens bästa vän Vetekudden. När jag vaknade 2 timmar senare hade jag lätt feber och magknip. 

EN VIDRIG DAG HELT ENKELT!

OBS, bilden är tagen i torsdags, därav leendet.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar