Arkiv

Sök

tisdag 4 september 2012

AUTUMN

Sitter i min säng och har tröttnat på facebook för länge sen. Mycket roligare att söka på bilder, läsa bloggar, fylla på sin tumblr och lite annat sånt. Har även pluggat lite. Inte helt säker på om jag fick något vettigt gjort dock, men det kändes bra. Tror att det är hälsosamt att jag inte har någon photo booth att ta bilder i, för då skulle den här bloggen återigen svämmat över av sådana foton på nolltid. Nu måste jag fylla den med andra saker istället. Jag tror det är bra. Skrev alldeles nyss en text om vad jag tycker om filosofi och jag hade glömt bort hur bra jag är på att ordbajsa. De bara kom. Fyllde tomrummet med bokstäver och bildade meningar som jag tror betydde något men hur kan jag va säker. Känner fortfarande hur orden bara maler i mig, de liksom flyger ut i någon form av ostoppbar röra och jag vet inte riktigt vad jag vill få fram men jag vill vara kreativ och detta är ju alltid något. Kopierade nyss ett par punkter från en "höstlista" som jag hittade på en blogg och nu försöker jag fylla på den med lite egna saker också. Det jag kommit fram till hittills är att jag vill dricka vin och röka. Men jag tänker om ganska snabbt och inser att det jag egentligen vill är att få kalla rosiga kinder, gå långa promenader, äta soppa, kratta och hoppa i löv, baka, läsa böcker och dricka te med raggsockar och filtar och MYSA. Dock fanns dessa alternativ redan med på listan jag kopierade, så jag antar att jag skiter i egna förslag och bara går efter den. 

Nu ska jag äta kycklingsoppa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar