Arkiv

Sök

måndag 24 september 2012

ÄLSKADE PHOTO BOOTH

Mina små kycklingaar, 

Jag har idag lämnat in min dator för att fixa min webcam och därmed fick jag även denna lånedator jag sitter med nu. Och på den funkar kameran. SÅ jag har spelat in mängder med filmer i vilka jag sjungit, pratat, ätit, visat min nya BH och annat man gör när man är exalterad och lycklig. Typiskt nog blev de allra flesta filmer ganska misslyckade, så jag tror inte att ni kommer få se dem, om jag inte känner att jag har tid över och klipper ihop alla misslyckanden och skapar en ny  "rolig" film av dem.... (har redan börjat, hehe)

Idag har jag haft naturkunskap, psykologi och samhällskunskap. Historian var inställd, vilket innebar att jag kom hem en timme tidigare än vanliga måndagar och det var naturligtvis uppskattat. Vi har dock ej varit och simmat idag (oklart varför egentligen, men ingen kände för det), men jag har istället varit borta hos lilla Moa och barnvaktat, försökt peppa lite inför spex på fredag (men ingen annan är peppad, så nu är jag ledsen.. och lite besviken) och så har jag varit och lämnat en lapp till min arbetsgivare i somras. Har alltså varit någorlunda effektiv, trots att det enda jag egentligen velat göra är att slumra till podcasts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar