Arkiv

Sök

fredag 31 augusti 2012

WHENEVER WHEREVER

Herregud. 
Hej. 

Klockan är 1.46.
Och jag har precis bakat cornflakes-kakor... Och vad är felet på mig undrar ni?? Nej, om ni följt min blogg ett tag så undrar ni nog inte det förresten, men om det skulle finnas någon typ här som inte riktigt känner mig på djupet, så kan jag tala om att detta är ytterst normalt för min del. Eller ja, jag tycker ej om ordet normal, men jaja whatsoever.

Jag tänkte som så att jag vill förmodligen ha kakor imorgon och då vill jag ju att de ska vara färdiga direkt, jag har ju ingen lust att sitta och vänta på att de ska kallna eller så. Nu kan jag äta kakor till frukost hur lätt som helst och det känns ju underbart. Har dock ingen som helst lust att gå och lägga mig. Vill mest fylla på mina tumblrs, fixa med bilder, skriva listor och googla roliga sekter och droger. Sånt som hör till livet liksom.

Har skapat en ny liten lista på spotify också, och hittat bilder på datorn som jag glömt bort att de fanns och det var roligt och nu dricker jag bubbelvatten så det kittlar i halsen och bubblar i magen. 

När jag skapar min alldeles egna sekt/ideologi Agnesism ska jag ha denna harmoniska och mycket vackra bild som signum, det ska va den som pryder allt kursmaterial osv. Och så ska vi kalla oss för Agnesister och vi ska tillsammans (fast med mig i spetsen då så klart) ta över världen och göra den till en (enligt mig) bättre plats. Så himla fin plan! Tycker ni inte? :')

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar