Arkiv

Sök

söndag 26 augusti 2012

SOOOOOON

Whats up? Shit vad jag saknar våra fiiiiiina stunder tillsammans :') typ när jag sitter i min säng och pratar med min photo booth och spelar in videoblogg, fast jag egentligen talar rakt från hjärtat till er mina älskade! Alla tusentals foton jag tagit och alla dessa timmar jag lagt ner på att skriva och försöka hålla kvar den underbara och trivsamma stämningen som vi skapat tillsammans. Jag är uppriktigt ledsen över att en död dator kan ställa till så mycket problem för en fin liten blogg som denna och att jag inte ansträngt mig mer med uppdateringarna i sommar..

Har inte riktigt koll på hur många av er som hänger kvar här, men jag hoppas att ni som fortfarande läser är precis lika taggade på framtiden som jag!

I veckan som väntar kommer jag att få tillbaka min saknade MacBook och förhoppningsvis även en fungerande laddare och då, DÅ SKA VI BLOGGA SOM SATAN!! Oj vad det ska uppdateras, jag ska skriva om min sommar och om hur det känns att ha börjat sista året i gymnasiet, om att Neil Armstrong har dött och jag lovar att jag ska sjunga en sång eller läsa en fin "välkomna tillbaka"-dikt i en videoblogg, bara för att.

Jag lovar helt enkelt att ni kommer märka när jag är back on track! Och tills dess tänker jag faktiskt inte uppdatera mer, för det blir ändå bara halvdant och utan bilder, vilket jag vet är pisstråkigt... Sååååå, jag älskar er, vi hörs och ses snart igen PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar