Arkiv

Sök

torsdag 23 augusti 2012

KLARA SPAGAT PÅ EN VECKA

TJAAAAAAA!!! Bloggar från husets dator denna torsdag och då får man ta de bilder man kan tillgå.. Men visst är vi söta här, Sofia och jag. Idag började jag skolan klockan 13:20, men eftersom jag någon gång i våras i ett svagt ögonblick råkade gå med på att boka in en tandläkartid kl. 07:10 idag, så var jag uppe i ottan.. Som tur var kunde jag åtminstone bara hoppa i mjukisbyxor och luvtröja och cykla iväg och sedan fortsätta sova när jag kom hem, hehe. Igår på baletten fick vi ett ultimatum att klara spagat på 20 dagar, helst en vecka, så ja, jag borde väl ägna varje ledig sekund åt stretching.. Dock är jag mer taggad på att åka iväg till sol och bad och semester ett par veckor, så jag söker resor och planerar inför vintern. Kap Verde 2 veckor i början på januari låter som en utmärkt idé i mina öron!
Well well, imorgon är det fredag och då ska jag förmodligen ta mig till min balettlärare och hämta tåspetsskor och på kvällen ska jag och gnun (på bilden) gå på Snabba cash II på bio. MYS! I helgen ska jag jobba, men sedan är det slut minsann och det ska faktiskt bli skönt. Lämnade in min dator och laddare igår också, så jag hoppas på att få tillbaka dem någon gång i nästa vecka, så att jag kan få lite ordning i livet igen. Btw, beställde kläder från H&M i helgen också och de hade visst kommit idag, men jag har ej vart och hämtat dem än. Sååådär, nu är ni nog ungefär lika uppdaterade om min tillvaro som jag är själv, hoppas ni har det bra, PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar