Arkiv

Sök

onsdag 15 augusti 2012

BLÅ BLÅ VINDAR OCH VATTEN

Tekanna! Skulle skriva tjabba, men ajjfånen ändrade på den planen. Well well, vad har jag för mig då, så här under sista veckan av sommarlovet? Jo, precis nu ska jag gå på bussen och åka in till stan för att fika med Amanda och sedan ska vi nog sola och bada lite också för vädret är fiiiint!

I lördags såg jag på P of the C 4 i Stadsparken med ett gäng vänner, i söndags var jag på Liseberg med Lovisa, i måndags skulle jag vart ledig men fick rycka in och jobba ändå, sedan åt jag födelsedagsmiddag med pappa på restaurang och efter det gcl jag på förfest för att till sist komma hem och sova. Igår var det också fint väder så då spenderade jag dagen ute i solstolen med podcasts som bästa vän. Så där, nu är ni ännu en gång uppdaterade lite snabbt och lätt! :)

Längtar såå tills skolan börjar så att jag kan lämna in min dator och laddare och få tillbaka det fungerande, så att jag kan blogga ordentligt och få ordning på livet! Håll ut vänner! Och titta på H&Ms höstkollektion, shit my god, vill köpa ALLT typ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar