Arkiv

Sök

fredag 6 juli 2012

WIHO

Hej! Igår, torsdag, hade jag en heldag med saker att göra. Först vaknade jag i tältet av att solen gjorde det outhärdligt att vara kvar där inne, sedan tittade vi på sommarlovsmorgon och åt frukost innan jag och mamma åkte och plockade jordgubbar. Sedan fortsatte vi in mot stan där vi handlade och sedan åkte vi hem och åt lunch. Efter det bestämde vi oss för att sjösätta båten och när det var utfört hamnade vi nere på stranden för några timmars solande och slappande. På kvällen satt jag barnvakt åt Sixten och Melker och det gick finemang. När jag kom hem tittade jag på några avsnitt vänner och sedan somnade jag med datorn kvar i sängen. Skön dag!

Idag, fredag, har jag tittat på sommarlovsmorgon och duschat än så länge. Om en timme ungefär ska jag åka in till stan för en lunchdejt med Lovisa! Ha det braaa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar