Arkiv

Sök

måndag 9 juli 2012

VILL STARTA EN NY TUMBLR OCKSÅ

Hola! Idag har jag jobbat 10-16.30 och så kom jag hem vid kanske 17:15 ungefär och vad tror ni jag gjorde då?? JAG SOMNADE. Som en liten bebis. Sov typ 3 timmar och var fortfarande lika trött efter det. Herregud. Men det behövde nog kroppen min, har känt mig alldeles snurrig på jobbet, slagit in fel på kassaapparaten och sånt där.

Men nu är det bara imorgon kvar innan jag är ledig 3 dagar igen, det går rätt fort ändå! Skönt! Och det här inlägget kommer inte få något som helst djup eller mening för jag halvsover redan och kommer inte kunna väcka mig själv tillräckligt för att få till det. Men vi kan väl göra en liten lista över saker jag ser fram emot det närmaste:

• Ice age 4 på bio. Måste se den!
• Konsert på Läckö på torsdag kväll.. LARS WINNERBÄCK!
• Födelsedagsmiddag på lördag!
• Party på måndag. 

Och dessutom ska jag ta och ringa Amanda och fråga när de har tid för mig på kusten, hehe. Nu: time to sleep!


Hoppas det regnar imorgon så jag kan få ta det luuugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar