Arkiv

Sök

måndag 9 juli 2012

PLL

Hej! Förstår om ni tycker att jag vart lite.. frånvarande.. den här veckan. Det enda jag bloggat om är hur många avsnitt av olika serier jag sett typ. MEN. Veckan är inte slut än, så jag tänker att jag fortsätter på temat i detta inlägg med. Har man börjat måste man så klart avsluta också. Så kan jag blogga om andra allmänbildande och roliga saker nästa vecka (ex: hur mycket jag ÄLSKAR Lars Winnerbäcks musik och hur mycket jag LÄNGTAR efter konserten på Läckö på torsdag). 

Idag har jag tittat på 4 avsnitt PLL hittills, men.. nu har jag bara två avsnitt kvar av första säsongen. :'( Jaja, jag ska titta klart på dem nu innan jag somnar i alla fall (skit samma att jag jobbar imorn, sova kan man göra när man dör) hehe. Är dock så inne i serien just nu att jag pratar engelska med mig själv och annat creepy, så det känns nästan lite vemodigt att det bara är 2 avsnitt kvar nu. (och 2 säsonger till sen dåra, hehe)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar