Arkiv

Sök

fredag 20 juli 2012

MYS VID SJÖN

Hejhej så här framåt småtimmarna denna tidiga fredag/sena torsdag! Idag har jag känt mig lite fjunig på nåt sätt och så har jag gått en promenad med pappa på förmiddagen och gått hela dagen i springtights bara för att jag ville och med håret uppslängt i en slö knut/bulle mitt på huvudet och det är nog därför jag känt mig fjunig, bebishåren har liksom levt sitt eget lilla liv. 

Jag överraskade mig själv på lunchen och åt några räkor tillsammans med min potatis och fiskgryta, och tro det eller ej men det var gott. Eller ja, det smakade inget för fiskgrytan var så välkryddad, hehe. Sedan var jag lycklig för att datorn bestämde sig för att laddas och då kunde jag se några avsnitt Vänner med gott samvete. Under kvällen skulle pappa sitta vakt i hamnen, så då åkte vi med ner till båtstugan och grillade och tittade på Ernst och åt popcorn och sånt där. Åh, vad jag längtar tillbaka till somrarna man tillbringade i sommarstugan. Men den är såld sedan länge och det gåt ONT i hjärtat. Jaha, nu ska jag sova för imorgon är det jobbdag igen! 

 Btw, vi åkte båt också, jag och mina bröder och de erkände att jag var bäst på att köra och det värmde gott.

Godnattpuss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar