Arkiv

Sök

måndag 30 juli 2012

MIN HELG

Heeeeeeej mina små kycklingar! Jag vet att det var längesen och sådär, men ni vet väl anledningarna vid det här laget. Jag har sommarlov (vilket för de flesta innebär att man gör saker med sina vänner och jobbar och annat som tar tid) och så fungerar inte min dator, då laddaren är död. Så allt bloggande sker via min kära ajjfån, och det är rätt tröttsamt och därför blir det inte så ofta.

I fredags jobbade jag och sedan övertalade Ulli mig att följa med på fest på kvällen, och det var kul! På lördagen jobbade jag igen, men det var så dåligt väder att jag fick sluta redan vid lunchtid och sedan kollade jag på vänner hela eftermiddagen innan jag fick spontanbesök av en gammal klasskompis och hans kompis på kvällen och sedan fortsatte jag kolla på vänner igen, hehe. På söndagen blev jag hämtad vid 10 av familjevänner, och vi åkte mot High Chaparral, där vi skulle möta upp min familj och några andra vänner. På vägen stannade vi på lager 157 och shoppade och jag köpte 2 tröjor och 1 tshirt. Nöjd tjej! Sedan kom vi fram och jag fick sova en natt i husvagnen, och idag har vi gått inne på parken i våra cowboyhattar och skjutit med våra pickadoller hela dagen, mysigt fast tråkigt att det regnade en del. Vid 21 kom vi hem till Källby igen och nu är jag så sjukt trött att jag nog ska sova snart :) sådär, nu är ni med i svängarna igen, hörs, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar