Arkiv

Sök

söndag 1 juli 2012

MEETING

WIHO, hej, jag kunde nästan gissa att ni saknat mig här alltså! Och HERE I AM!! Redo att uppfylla er Agnes-kvot för denna söndag! Jag vet att jag checkar in en aning sent och sådär men det är sånt det kan bli. Under dagens möte ska vi i alla fall avhandla följande punkter hade jag tänkt:

• Gårdagens poolparty med klassen. Har snott en massa foton från Annikas blogg!!! hihi.
• Min söndag, dvs vad jag sysselsatt mig med idag..
• Ett nytt intresse som jag gått och införskaffat mig nu när jag insett att sommaren kommer vara fortsatt regnig under mina lediga dagar. 

, let's get this party started! Eller nej förresten, jag tror vi brakstartar juli månad med att dela upp detta möte i olika inlägg. Visst är det en fin idé! Hörs om cirka 5 minuter igen! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar