Arkiv

Sök

onsdag 4 juli 2012

IF YOU'RE HAPPY AND YOU KNOW IT CLAP YOUR HANDS

Tja vänner! Är lite halvt upptagen med att leva just nu. Jobbade till 16:30 sedan tog jag en snabb runda på stan (köpte en rosa (jättemysig) luvtröja bara för att jag är lättpåverkad och Emily i Pretty Little Liars hade på sig en i ett avsnitt tillsammans med en jeanskjol som är jättelik en som jag har, så därför tänkte jag att livet måste bli mer spännande om man har en sån tröja. Och nu har jag en sån tröja och YES livet känns gött!) Lång parentes = check!

När jag kom hem från jobbet slängde jag mig ut i solstolen en stund, sedan tog jag ett kvällsdopp med Linnea och sedan grillade vi och åt utomhus. Mys! Efter maten kom jag och min lillebror Algot på att vi ville tälta, så det ska vi göra i natt. Tog dock evigheter att få upp det lilla tältet, då vi var tvungna att laga det först.. Men, nu ska jag ut med madrasser, sovsäckar och filtar, ha det gött! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar